Луната е в знак Лъв до 20:14ч на 20 юли Луната

...
Луната е в знак Лъв до 20:14ч на 20 юли
Луната
Коментари Харесай

Днес думите притежават специална сила и се изисква съзнателно отношение към словото

Луната е в символ Лъв до 20:14ч на 20 юли

Луната съвсем целия ден към момента се намира в дома на Слънцето. Емоциите са по-слънчеви и блестящи. Хората демонстрират достойнство, благотворителност, обичат да се хвалят, дават се доста обещания. Мъжете са склонни да се държат по джентълменски, доминира огненият мъжки принцип Ян. Присъства убеденост в личните сили и висок енергиен капацитет. Сега хората са по-склонни да харчат пари, в сравнение с да икономисват. Децата стават по-весели, дейни и инициативни.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

От 17:10ч до 20:14ч Луната е на луфт. В този период не започвайте нищо значимо.

В 20:14ч Луната минава в земния знак Дева.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:19ч на 20 юли до 09:22ч на 21 юли

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Именно в този лунен ден нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж отрежи ”.

Добре е този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на обичаното занимание. Не подхожда за групова работа. Ако груповата работа не може да бъде избегната, най-малко се заемете с нещо допустимо най-спокойно през днешния ден, което се нуждае повече от вашите персонални старания, в сравнение с помощ извън.

Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Бъдете деликатни в този интервал и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, възприятията, проблемите и минусите ни като огледало. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Всичко, което ви нервира у тях, го има някъде вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молебствия и мантри. Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък. ” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък за организма ден. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират в този момент. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс, в случай че сте решили да го вършиме.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР