Луната e в знак Козирог до 17:46ч на 13 ноември.

...
Луната e в знак Козирог до 17:46ч на 13 ноември.
Коментари Харесай

Днес не давайте свои вещи на друг човек

Луната e в символ Козирог до 17:46ч на 13 ноември.

Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос. Може да решавате сложни задания, само че дано това да не са фамилни проблеми. За тях би трябвало нараснала сензитивност в прочувствен проект, а страстите в този момент са потиснати. Не харчете доста пари. Добър миг за отричане от неприятни навици. Избягвайте среща с по-старото потомство. Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете.

Хронология на лунните дни:

5 лунен ден, който стартира от 10:39ч на 11 ноември и продължава до11:30ч на 12 ноември.

Физическото натоварване е потребно. Не е уместно за съществени каузи, новите каузи, за креативен инициативи, за финансови въпроси. С началници не влизайте в пререкания.

6 лунен ден, който стартира от 11:30ч на 12 ноември и продължава до 12:15ч на 13 ноември.

Това е първият от "благословените дни ". Спокоен и кротичък ден, в който към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци.

Бъдете спокойни и уравновесени, повече почивайте. Денят е подобаващ за духовни практики, медитация; четене; проучване на нови знания; спокойна почивка; всяка тиха активност в уединение; другарство с природата. В това, което ще се случи денем, потърсете и намирайте нещо положително. Настройте се благожелателно към всички хора, с които ще се срещнете. Поставете си задачата за деня: не съдете никого и приемайте всеки подобен какъвто е.

Не решавайте този ден никакви проблеми, не се борете с решението на битовите въпроси. Нека вашите мисли да текат леко и тогава ще получите отговори на значими въпроси за вас. Няма потребност целеустремено да ги търсите и да се концентрирате върху тях. Всичко ще се случи от единствено себе си.

Направете нещо положително и прелестно за себе си, което не изисквате доста старания и разноски: да вземем за пример, разходете се, купете си цветя или дребен подарък, гледайте филм, четете книга, посетете басейн или козметичен салон (сега е уместно за подмладяващи процедури).

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове.

Постарайте се да не нарушавате хармоничната аура на деня с битови кавги, да не изпускате нервите си, тъй като това е ден за обич, примирение и амнистия. Сега избягвайте да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Не давайте своите движимости в този ден на различен човек, счита се, че по този начин ще му съобщи шанса си.

Секс - Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни, уместно за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. Може интимните връзки да се заменят с сексуален масаж. Много по-полезно ще е за вашето здраве, а наслаждение ще получите оптимално. Шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно положение.

Подстригване – Днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Става за покупки на текстилни произведения. Иначе може да купувате единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.

Сънища – За сънищата си е по- добре на никого да не разказвайте. Към тях се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски. Символите могат да разкрият бъдещето. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Днес е 27 безоблачен ден – Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни отпадъци, раздайте ги на по-бедните хора. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да вършиме разходки пешком, по-малко да стоите в затворени пространства. Краката е належащо да се натоварват повече.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР