Луксозната модна маркаTelfarиска да позволи на потребителите сами да определят

...
Луксозната модна маркаTelfarиска да позволи на потребителите сами да определят
Коментари Харесай

Модна марка ще позволи на клиентите си сами да определят цената на артикулите

Луксозната фешън маркаTelfarиска да разреши на потребителите сами да дефинират цените на продаваните от тях продукти.

В ера, когато стоките свисоки цени не престават да демонстрират устойчивост, основаният в Ню Йорк дизайнер е подготвен да стартира да предлага модел на „ цена онлайн “, заяви Fast Company.

„ Много марки употребяват цената като преграда. Никога не съм желал това за моята марка “, заяяви Телфар Клеменс, създател на компанията.

Работи се по следния метод: когато Telfar дебютира новата си сбирка идната седмица, купувачите ще видят, че цените не са закрепени.Вместо това уебсайтът на лейбъла ще включва динамичен инструмент за ценообразуване, предопределен да подсигурява, че известните продукти са на по-ниски цени, се показва в отчета.

Клеменс е изгряваща фешън звезда, съгласно отчета, с чантите му, носени от Александрия Окасио-Кортез и Дуа Липа. Марката беше рекламирана и впесен на Бионсе.Чантитесе разпродават за секунди онлайн и излизат на съвсем два пъти цената на дребно, която е сред $157 и $250 в уеб страниците за втора ръка.

Клеменс сподели пред Fast Company, че неговият нов метод е предопределен да противодейства на естествената тактика в света на модата да таксува повече за известни продукти, правейки продуктите на Telfar налични.

Продължава да има огромно търсене на първокласни артикули, макар че инфлацията продължава и икономическата неустановеност нараства.

И Rolex, иRolls Royceотбелязахасилно търсеневотчетите за облагите сипрез януари, докатокомпанията майка наLouis VuittonLVMHотчетерекордни приходиза предходната година.

В същото време доста производители на облекла от по-висок клас започнаха да възприематпрепродажбата, идея, която PYMNTS изследва в диалог сАнди Рубен, създател и изпълнителен ръководител на уеб страницата за препродажбаTrove.

„ Културата и държанието при извършване на покупки се трансформират и това е забележителна смяна.Премиум марките печелят в това бъдеще, тъй като вършат невероятни неща “, сподели Рубен.

„ Това е възмогносттада стоиш зад тях, да поддържаш връзка с всеки клиент и да можеш да привличаш нови клиенти, които може би не са били в положение да си разрешат техните продукти преди, само че могат по този метод “, добави той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР