Луиза Григорова признава, че поддържа форма с... разходки Актрисата Луиза

...
Луиза Григорова признава, че поддържа форма с... разходки Актрисата Луиза
Коментари Харесай

Тази българска актриса роди, но днес пак изглежда прекрасно, вижте как го постига

Луиза Григорова признава, че поддържа форма с... разходки

Актрисата Луиза Григорова, която е и някогашна манекенка, е запазила стройната си фигура, въпреки че е майка на 3-годишно момченце. Тя споделя, че в последно време няма време за фитнес, само че пък се поддържа с дълги разходки измежду природата. Звездата показва чудесна форма по бански и пусна няколко фотоси от морската си отмора в обществената мрежа.

Григорова не обича да пази диети, само че от време на време се случва да минава на режим, в случай че е поради роля. В такива случаи просто изключва захарта от менюто си. „ И без това тъпченето със сладко е нездравословно! ”, разяснява звездата.

Луиза нееднократно се е показвала без грим и е осъждала „ пефектните ” фрагменти в инстаграм, които карат хората да се мислят за грозни, дебели и скучни. Тя твърди, че е значимо да се усещаме добре в кожата си и да се грижим за здавето си, само че не и да се вманиачваме по недостижимите стандарти за хубост и естетичните корекции. Актрисата се пробва да възпитава и сина си Бран по този метод – да търси по-дълбокия смисъл, а не да се стреми единствено към лъскавата и лесна страна на живота.

Наследникът на актрисата и Мартин Макариев ще навърши 3 години в края на септември. Режисьорът има още едно дете от предходен брак, само че Луиза е в отлични връзки с момчето. Тя нееднократно е демонстрирала обич и грижа към доведения си наследник Боби.

Когато дребният Бран се появи на бял свят, всички бяха сюрпризирани от нестандарното име, което родителите му избраха. „ Винаги съм мечтаела за момиче и доста разновидности за женско име. Когато ни се роди момче, с Мартин бяхме неподготвени. Започнах да проверявам един лист, озаглавен „ Забравени остарели български имена ”. От 600 имена ми хареса единствено Бран. Мъжът ми го чете настрана и също беше харесал това име ”, споделяла е Луиза.

Според осведомени тя към този момент се чувствала подготвена за още едно дете, само че в последно време била затрупана с задължения и пътувания, по тази причина считала, че моментът още не е подобаващ. Иначе мощно се надявала някой ден да се снабди с по този начин мечтаната щерка.

Григорова и Макариев подписаха брак през лятото на 2017 година край морския бряг. За времето, през което са дружно, връзката им мина през някои тествания, само че в този момент са по-щастливи от всеки път. „ Бях на 23, когато с Мартин станахме двойка. Тъкмо завършвах НАТФИЗ. Иначе се запознахме още когато бях на 18, снимахме клип на Миро, само че дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал и по този начин се събрахме. Първо се влюбих в гения му и по-късно го обикнах като човек ”, разказвала е актрисата.

Сериалът, за който приказва е „ Дървото на живота ”. Искрите сред тях пламнали на снимачната площадка, само че първоначално решили да запазят връзката си в загадка, тъй като Мартин към момента не бил дефинитивно разграничен с някогашната си Кремена. Поддържал паралелна случка и с актрисата Елена Петрова. „ Бях сигурна, че това е моят мъж и би трябвало да изчакам, с цел да завърши всичките си връзки и да бъде единствено с мен! ", признавала е звездата.

Запознати настояват, че в началото Григорова не желала да има деца, а да се посвети на кариерата си, само че с наближаването на 30-те биологичният ѝ часовник почнал да тиктака. Когато решила, че желае бебе, не съумяла да зачене незабавно и тръгнала по доктори и проучвания. За шанс, проблемите ѝ не били съществени и след малко лекуване резултатът бил налице.

Актрисата постоянно споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало. Тя изкарала извънредно спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много елементарно свалила и непотребните килограми. Това се случило с повече придвижване и ежедневни разходки с бебешката количка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР