Лудогорец загуби с 0:1 като гост на Милан в реванш

...
Лудогорец загуби с 0:1 като гост на Милан в реванш
Коментари Харесай

Лудогорец е аут от Лига Европа

Лудогорец загуби с 0:1 като посетител на Милан в реванш от елиминациите в 1/16-финалите на Лига Европа и отпада от битката след 0:4 общ резултат. В първата среща италианците победиха с 3:0 и в този момент на собствен терен заложиха на опита, като се възползваха от грешките на противника.

Лудогорец бе по-активният тим, изключително през втората част, само че мъчно стигаше до чисти положения поради добре подредената италианска защита. В офанзива италианците залагаха на бързи контри, което им донесе триумф, написа "Блиц ".

Срещата стартира добре за Лудогорец и разградчани се регистрираха с удари на Марселиньо, Швиерчок и Терзиев, само че без заплаха за Антонио Донарума. Домакините отвърнаха с удар на Андре Силва в 12-ата минута - първи прецизен в срещата. "Росонерите " съумяха да се възползват от неточност в защитата на Лудогорец и Борини откри резултата след контраофанзива, разписвайки се и във втория мач с българския първенец. Последваха динамични минути до края на полувремето, в които Марселиньо на два пъти и Вандерсон бяха покрай гола, а Кутроне и Борини също бяха забъркани в рискове пред вратата на Броун.

През втората част разградчани заиграха по-активно, а двата отбора си размениха по една добра опция в границите на минута, като Марселиньо и Кутроне се разминаха с топката наоколо до вратата. Лудогорец можеше да стигне до тъждество сред 57-ата и 63-ата минута, когато удар на Швиерчок бе избавен по необикновен метод от Донарума, а след него Натанаел стреля неопределено, откакто преодоля няколко бранители на "росонерите ". До края на срещата липсваха действителни голови положения, с което Милан взе своето и продължава напред с общ резултат 4:0 от двата дуела с Лудогорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР