Лудогорец U17 отнесе с 4:0 връстниците си от столичния Левски.

...
Лудогорец U17 отнесе с 4:0 връстниците си от столичния Левски.
Коментари Харесай

Лудогорец U17 отнесе Левски с 4:0

Лудогорец U17 отнесе с 4:0 връстниците си от столичния Левски.

Мачът от II кръг на шампионата в Елитната юношеска група до 17 години се игра на стадион „Гнездо на орли“.

През първото полувреме положителни благоприятни условия за гол се откриха пред Александър Маринов, Джанер Садетинов и Кристиян Николов. Маринов засече добре с глава центриране от фланга, само че вратарят на гостите избави. Джанер Садетинов излезе очи в очи против стража, само че стреля край вратата. Кристиян Николов пък стреля рисково по диагонала, само че не откри задачата. Почивката пристигна при нулево реми.

Кристиян Николов откри в 57-та минута. До гола се стигна след пробив по крилото на Александър Маринов и прострелно центриране паралелно на вратата. Само 3 минути по-късно още веднъж Кристиян Николов бе прецизен за 2:0. Той бе изведен чудесно зад тила на защитата от Никола Ботев и приключи невъзмутимо. В 66-та минута голмайсторът центрира от корнер и Филип Гигов с глава направи разликата класическа. Крайното 4:0 оформи още веднъж Филип Гигов. Последния пас даде Ерен Юсеин. Съперникът приключи мача с 9 души, откакто двама състезатели бяха изгонени от игра.

Момчетата се вложиха оптимално в дуела, бяха доста дисциплинирани и потвърдиха, че се по-добрият тим на терена. Успяхме да осъществим напълно предварителния проект за водене на срещата и считам, че триумфът ни е подобаващ, разяснява след края на мача старши треньорът Емилиян Петров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР