Лудогорец U15 разби с 6:0 Звезденбург (Бургас) и тримфира като

...
Лудогорец U15 разби с 6:0 Звезденбург (Бургас) и тримфира като
Коментари Харесай

Лудогорец U15 разби Звезденбург и е шампион два кръга преди края

Лудогорец U15 разруши с 6:0 Звезденбург (Бургас) и тримфира като първенец на Елитната юношеска група до 15 години два кръга преди края на шампионата. " Орлите " имат преднина, която идващите в класирането не могат да стопят даже на доктрина. Успехът е поредна проява на превъзходството, наложена през последните години от гениите на Академия Лудогорец в българския детско-юношески футбол.

В шампионата момчетата на старши треньорът Росен Маринов демонстрираха най-силна игра, преобладаваха над противниците си във всеки един от дуелите и натрупаха впечатляващ актив. Статистиката демонстрира, че в 28 мача те са спечелили 73 точки, при 23 победи, 4 равни мача и единствено 1 загуба. Головата им разлика е повече от безапелационна - 90:4.

Мачът против Звезденбург се игра в Бургас. Оличи се Елисей Съров, който заби хеттрик. По един път за успеха се разписаха Илиян Гатински, Димитър Маринов и Димитър Ганев.

" Поздравявам момчетата за отличната игра, както в този мач, по този начин и през цялото състезание. Те демонстрираха забележително неизменност, без което не може да се завоюва шампионата в елитните групи. Показаха дисциплинираност, мотивация, въображение и нрав на спечелили. Израстнаха ужасно доста за тази една година и си заслужиха триумфа. В умозаключение желая да благодаря още на управлението на клуба и детско-юношеската школа, по тази причина че бяха постоянно до нас и несъмнено, на сътрудниците от щаба ", разяснява Росен Маринов след триумфа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР