Лудогорец ще получи шампионската купа за 12-та си титла в

...
Лудогорец ще получи шампионската купа за 12-та си титла в
Коментари Харесай

Лудогорец все пак ще бъде награден пред феновете

Лудогорец ще получи шампионската купа за 12-та си купа в българското футболно състезание и златните медали на 6 юли от 18,30 часа на " Хювефарм Арена " в Разград. Феновете ги чакат куп приятни изненади, а входът ще е безвъзмезден. Ето какво оповестиха от пресслужбата на клуба:

" Скъпи Лугодорци,

Дългоочакваното връчване на шампионската купа и златните медали за сезон 2022/2023 година на новия остарял първенец ПФК Лудогорец ще се организира на на 06.07. /четвъртък/ от 18.30 ч. на стадион Хювефарма Арена. Програмата планува празнична гала по награждаването, след което ще се организира открита подготовка на тима. Предвидена е почитател зона за дребни и огромни с доста игри, подобаващи за всички възрасти, лотария и скечове с " Тутурутка ". Всеки, пристигнал на стадиона, ще получи опцията да се снима с новата шампионска купа, както и с купата на България. Съблекалните на естрада " Моци " ще бъдат със свободен достъп, като се възнамерява специфична аранжировка, която пресъздава шампионската атмосфера преди всеки мач. ПФК Лудогорец ще съблюдава обещанието си към проведените почитател клубове и тази година награждаването ще бъде на естрада " Моци ". Входът за всички е безвъзмезден.

Припомняме, че ПФК Лудогорец стана първенец за 12-ти следващ път след трагична борба, траяла до последния кръг. Програмата на шампионата отреди шампионският мач да бъде на стадион " Тича ". По тази причина не бяха планувани награждаване и празненство. Футболистите получиха къса отмора, след което отпътуваха на лагер в Банско. Първоначалната концепция беше провеждането на другарска среща на Хювефарма Арена, след което играчите и треньорския щаб да получат своите медали. Впоследствие обаче по гледище на треньорския щаб беше проведена контрола на 01.07 с Университатя (Крайова) в Банско. След нея тимът се прибира в Разград, където ще организира седмичен подготвителен цикъл преди значимото пътешестване за Косово.

Скъпи почитатели,

Елате идващият четвъртък на естрада " Моци ", с цел да поздравим момчетата и треньорите за заслужения триумф и да ги надъхаме за идната акция!!! "
 Снимка 624616
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР