Лудогорец продаде нападателя Игор Тиаго на белгийския гранд Брюж за

...
Лудогорец продаде нападателя Игор Тиаго на белгийския гранд Брюж за
Коментари Харесай

Лудогорец продаде Игор Тиаго за рекордна сума

" Лудогорец " продаде нападателя Игор Тиаго на белгийския гранд Брюж за рекордна за България сума, оповестиха от клуба. 12-кратните първенци резервират и % от правата на бразилеца, който вкара 21 гола в 55 мача за " орлите " във всички шампионати.

Днес Брюж, който стигна до 1/8-финал в последното издание на Шампионската лига, ще разгласи публично договорката и ще показа Игор Тиаго. По неофициална информация прехвърлянето е на стойност 7,5 млн. евро.

" Оставам най-големият почитател на Лудогорец. Разделям се с доста другари в града, които уповавам се един ден да видя още веднъж. Изкарах страховит интервал в Лудогорец и съм благополучен, че станах два пъти първенец и завоювах още купи ", съобщи Игор Тиаго, представен от БНР.

Нападателят бе притеглен в Разград през февруари 2022 година от бразилския гранд Крузейро. За по-малко от година и половина Игор Тиаго сподели страхотна успеваемост като в 55 мача (3290 минути) вкара 21 гола и направи 11 асистенции.

Бразилецът става следващият футболист на Лудогорец, който е трансфериран в мощен клуб от Западна Европа след Жуниор Кайсара (Шалке 04), Хосе Луис Паломино (Аталанта) и Джонатан Кафу (Бордо), припомниха първенците на уеб страницата си.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР