Лудогорец приема Астана в мач реванш от третия квалификационен кръг

...
Лудогорец приема Астана в мач реванш от третия квалификационен кръг
Коментари Харесай

Лудогорец излиза срещу Астана в търсене на задължителен успех

Лудогорец приема Астана в мач реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят на стадион " Хювефарма Арена " е от 21:00 ч. и ще бъде воден от британския топрефер Антъни Тейлър.

" Орлите " изгубиха първата среща в Казахстан с 1:2 и през днешния ден ще търсят наложителен триумф, за стигнат най-малко до продължения. Тази роля на догонващ в резултата не е непозната за тима на Ивайло Петев, който в профил Балкани в Шампионската лига след проваляне с 0:2 в първия мач. Последва обаче победен триумф с 4:0 в реванша, а всички в Разград се надяват на сходен процес и в този момент.

Лудогорец влиза в дуела в положително въодушевление, откакто през миналия уикенд завоюва по безапелационен метод дербито с ЦСКА - София. Победителят от тази двойка ще се изправи против нидерландския гранд Аякс в плейофа на шампионата. Загубилият пък ще срещне някой всред Валмиера (Латвия) и Партизани (Албания) на прага на груповата фаза в Лигата на конференциите.

Преди седмица защитата на разградчани се показа кошмарно на " Астана Арена " и разреши на казахстанския първенец да сътвори куп голови положения пред Серджио Падт. Футболистите на Петев бяха под нормалното си равнище, а Лудогорец можеше да загуби и с по-голям резултат. Треньорът на българския първенец разкритикува представянето на своите играчи, а на конференцията преди реванша показа, че тимът не би трябвало да повтаря грешките, които позволи предишния вторник.

" Надявам се, че в утрешния ден ще бъдем съвършени в тези пропуски, които имахме досега. Искам тимът да наподобява постоянен и убеден. Отбор като нашия не трябва да изпада в такива моменти, в които бяхме избрани мачове. Трябва да сме непрекъснати ", съобщи Петев.

Домакините ще имат преимущество на " Хювефарма Арена " поради тревното покритие. Теренът в Разград е натурален, до момента в който този в Астана е неестествен и значително попречи на " орлите " да покажат най-хубавото, на което са способни. Сега гостите от Казахстан ще би трябвало да се приспособен към изискванията, а Лудогорец ще опита да се възползва от това свое преимущество.

Астана реши да запази силите на футболистите си и отсрочи дуела си от вътрешното състезание. Казахстанският първенец ще желае да повтори представянето си от първия мач, само че този път задачата им няма да бъде толкоз лесна - още повече, че стадионът се чака да бъде цялостен до краен лимит.

Ивайло Петев няма да може да разчита на санкции Сон, а до последно под въпрос ще бъдат Серджио Падт и Доминик Янков, които имат леки недоволства. Преди 3 дни пък клубът се раздели с Мануел Шоу, който бе трансфериран в Макаби (Хайфа).







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР