Лудогорец победи Етър с 5:1, макар да изоставаше в резултата

...
Лудогорец победи Етър с 5:1, макар да изоставаше в резултата
Коментари Харесай

Лудогорец се разправи с Етър, Матиас Тисера записа хеттрик за десет минути

Лудогорец победи Етър с 5:1, въпреки да изоставаше в резултата и първото полувреме на контролата въз основата " Гнездо на орли " да приключи 1:1. За разградчани всекидневен дебют записа новото им попълнение Дени Групер.

Етър откри резултата в 38-ата минута. Тогава след неточност на отбраната на " орлите " при изнасянето на топката Даниел Младенов се озова в добра обстановка, само че ударът му срещна левия дирек, а при добавката Ловре Кнежевич технично изпрати топката в незащитения десен ъгъл на вратата на Симон Слуга.

В самия завършек на първото полувреме Рик Джонатан получи топката в наказателното поле и с диагонален удар направи 1:1.

В 53-ата минута Лудогорец направи цялостен поврат. Тогава Сисиньо бе изведен отдясно и пусна прекрасен пас към Игор Тиаго, който от близко вкара за 2:1.

Натискът на разградчани продължи и в 65-ата минута те вкараха трети гол. Бърнард Текпетей подаде на Рик Джонатан, който продължи към Матиас Тисера и последният вкара с прецизен удар от междинна отдалеченост. Още не бе минала и минута от това попадение и Тисера вкара втория си гол в мача за 4:1.

В 75-ата минута Тисера оформи хеттрика си в границите на 10 минути, откакто бе изведен самичък против Анатоли Господинов и с прекрасен удар вкара топката около него.
 Лудогорец пусна онлайн билетите за мача с Ботев (Пловдив)
Лудогорец пусна онлайн билетите за мача с Ботев (Пловдив)

Онлайн
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР