Лудогорец освободи своя полузащитник Густаво Кампаняро. Бразилецът не влиза в

...
Лудогорец освободи своя полузащитник Густаво Кампаняро. Бразилецът не влиза в
Коментари Харесай

"Лудогорец" се раздели с Густаво Кампаняро

" Лудогорец " освободи своя полузащитник Густаво Кампаняро. Бразилецът не влиза в проектите на треньора Антони Здравков за пролетния дял на шампионата, макар че имаше контракт с първенците до края на 2019/2020.

Кампаняро дойде в Разград през 2016 година като свободен сътрудник. Преди да облече екипа на " Лудогорец ", той бе част от бразилския " Брагантино ", италианския " Верона " и френския " Евиан " преди този момент.

Полузащитникът изигра 100 мача за " орлите ", вкара 9 гола и направи 5 асистенции. Той бе желан при започване на сезона от треньора Пауло Аутори, само че след промяната на експерта с Антони Здравков, бразилецът загуби статута си на титуляр.

" Лудогорец " притегли Серкан Юсеин, който играе на същата позиция и най-вероятно ще бъде титуляр в селекцията на Здравков при възобновяване на шампионата.

След оповестяване на новината за раздялата с бразилеца, той разгласява прочувствено послание в обществените мрежи.

" Изминаха три сезона на упорита работа, доста труд, достижения и изключително доста наслади. В България открих нови другари и се научих да почитам още повече хората. Днес си потеглям от " Лудогорец " сигурен, че направих всичко допустимо и дадох най-хубавото от себе си. Почитах тази фланелка от началото до края! ", написа той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР