Лудогорец официално обяви 5 контролни срещи, които ще изиграе в

...
Лудогорец официално обяви 5 контролни срещи, които ще изиграе в
Коментари Харесай

Лудогорец пак срещу Олимпия Любляна, но в контрола

Лудогорец публично разгласи 5 контролни срещи, които ще изиграе в Турция по време на зимната подготовка. Интересен е конфликта против Олимпия Любляна, от който тим отпадна този сезон в Шампионската лига.

Лудогорец се събира за началото на зимната подготовка на следващия ден (5 януари) в София. От 6 до 10 януари футболистите ще минат функционални проучвания и фитнес проби и ще проведат тренировки в столицата.

Заниманието на 9 януари ще бъде намерено за медиите, като Клубът в допълнение ще популяризира информация за мястото на неговото осъществяване и началния час.

На 8 януари в 13,00 ч. в столичния хотел " Zoo " ПФК Лудогорец ще даде конференция, на която ще бъдат разкрити детайлности за зимната подготовка. В брифинга присъединяване ще вземат спортният-директор Георги Караманджуков, старши-треньорът Георги Дерменджиев и футболисти.

От 11 януари до 4 февруари дванадесеткратните първенци ще се приготвят в турския курорт Белек.

В югоизточната ни съседка Лудогорец ще играе контролни мачове против следните противници:

21 януари - Шахтьор Донецк (Украйна)

24 януари - Олимпия Любляна (Словения)

27 януари - Ракув (Полша)

30 януари - Теплице (Чехия)

03 февруари - Млада Болеслав (Чехия)

За 31 януари също е плануван надзорен мач, по чиято организация се работи сега. Съперникът в него ще бъде разгласен в идващите дни.

Лудогорец се прибира в България на 4 февруари. До първия формален мач за пролетния сезон - дуелът за Суперкупата на България против ЦСКА 1948 на 10 февруари, отборът ще се приготвя в Разград.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР