Лудогорец намери заместник на Сисиньо. Шампионите са в доста напреднали

...
Лудогорец намери заместник на Сисиньо. Шампионите са в доста напреднали
Коментари Харесай

Израелски национал сменя Сисиньо в Лудогорец

Лудогорец откри заместител на Сисиньо. Шампионите са в много напреднали договаряния за израелския национал Ели Даса, написа “24 часа”. 26-годишният футболист играе за Макаби (Тел Авив), където е корав титуляр. Той е роден в Израел от еврейско семейство от Етиопия.

Сисиньо сигурно си потегля от Разград, като към този момент си е намерил тим в Бразилия и се чака договарянията да приключат до няколко дни.

Серкан Юсеин от Ботев (Пловдив) също може да се счита за несъмнено ново попълнение на разградчани дружно с крилото на Рединг Адриан Попа. Има и сериозен интерес към футболист от националния тим, който сега е в чужбина, само че скоро ще бъде свободен сътрудник. Ще бъде направено всичко допустимо той да бъде притеглен още през зимата, само че в случай че това не се случи, ще се договаря и през лятото с него.

Вратарят Ренан също желае да се прибере в Бразилия и малко е ядосал управлението на Лудогорец. Неговият контракт изтича през това лято, като той може да бъде арестуван единствено до тогава. При състояние, че играчът желае трансфер, той мъчно ще бъде спрян, откакто ФИФА към този момент му разрешава да подпише с различен отбор, и то като свободен сътрудник.

Нападателят Жуниор Брандао към този момент е преотстъпен на бразилския Гояс, откакто изобщо не съумя да се впише в състава на Лудогорец. Той бе притеглен през лятото, когато насатвник бе Пауло Аутуори, само че даже и той не разчиташе на сънародника си.

Много е евентуално и южноафриканският национал Мей Махлангу да се завърне в румънското състезание, откакто и той търка пейката против много сериозна заплата. Проблемът е, че няма кой да му я заплаща в северната ни съседка и ще би трябвало да си прибира парите, без да играе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР