Лудогорец излиза срещу Олимпия /Любляна/ в среща-реванш от втория предварителен

...
Лудогорец излиза срещу Олимпия /Любляна/ в среща-реванш от втория предварителен
Коментари Харесай

Лудогорец излиза срещу Олимпия в мач-реванш от втория предварителен кръг на Шампионска лига

Лудогорец излиза против Олимпия /Любляна/ в среща-реванш от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. Двубоят е през днешния ден от 21:00 часа българско време. Първият мач в Разград преди седмица приключи 1:1.

" Орлите " дойдоха през вчерашния ден на словенска земя и организираха една подготовка на стадион " Стожице " в Любляна.

" Трябва ни повече надзор над топката и по-голяма сигурност в нашите дейности. Не един път съм казвал, че головете вършат разликата, тъй че би трябвало да бъдем по-ефикасни пред вратата на противника. Надявам се да изиграем добър мач и да продължим. Това е главното нещо ", съобщи треньорът на " орлите ".

Лошата вест за българския първенец е, че отсъстващите за днешния конфликт не са малко и тимът ще би трябвало да се спрява без някои от главните си фигури. Новият нападател на тима Квадво Дуа е претърпял интервенция и сигурно пропуща днешната среща. В България остана и Тодор Неделев, който страда от грип.

Малко по-късно стана ясно, че това са Аслак декор Витри и Иван Йорданов, които също са заболели.
Лудогорец може да съжалява, че през днешния ден излиза при резултат 1:1 от първата среща, откакто в Разград българския отбор на няколко пъти удари гредата и изпусна чисти голови положения.



Вероятни сформира:

Олимпия (Любляна): Видвошек, Суалехе, Мухамедбегович, Ратник, Жорже Силва, Дофо, Посавец, Елшник, Руи Педро, Нукич, Сешлар

Лудогорец: Падт, Фон Витри, Пластун, Русо, Хайстер, Пьотровски, Гонсалвеш, Десподов, Янков, Ткепетей, Тисера





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР