Лудогорец и Дунав се изправят в голяма битка помежду си

...
Лудогорец и Дунав се изправят в голяма битка помежду си
Коментари Харесай

Шампион в лошо настроение очаква лъкатушещия Дунав

Лудогорец и Дунав се изправят в огромна борба между тях в Разград в търсене на триумфа. И за двата отбора трите точки са жизненоважни в гонене на задачите им до края на сезона. Разградчани несъмнено ще желаят да пооправят горчивия усет след изненадващото 1:2 от Верея в средата на седмицата, до момента в който русенци имат потребност от всяка точица, в случай че желаят да се откъснат от дъното на класирането.

Тази борба можете да гледате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT , както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG , а ще можете да го слушате и в ефира на Дарик радио .

Русенци имат много проблеми преди дуела. Те ще са без контузените Бирсент Карагерен и Красимир Станоев, които е евентуално да не играят повече тази година. Под въпрос е някогашният състезател на Лудогорец Преслав Петров.

"Драконите " имат единствено една победа в последните си 10 мача и имат да наваксват изоставането във формата си. В последния си мач те паднаха с 0:4 от Левски на личен терен, само че по принцип се показват по-добре на открито.

Лудогорец от своя страна няма особени неприятности към състава, като под въпрос са единствено Марселиньо и Върджил Мисиджан. До последно няма да е ясно дали те ще бъдат на линия.

Момчетата на Димитър Димитров-Херо би трябвало да се оправдават пред почитателите си в последния си мач в Разград тази година, защото в предния кръг паднаха с 1:2 от новобранеца Верея.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР