LuckyKids е летен детски езиков лагер, организиран в полите на

...
LuckyKids е летен детски езиков лагер, организиран в полите на
Коментари Харесай

Лятно приключение с международен детски езиков лагер LuckyKids

LuckyKids е летен детски езиков лагер, проведен в полите на Пирин планина в Банско. Програмите се организират в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, който дава съвършената конюнктура за обучителни действия и физически интензивности навън.

LuckyKids в действителност е доста повече от езиков лагер. Програмата предлага неповторима композиция от езиково образование по британски за деца, проектно-базирани просветителни стратегии, спорт навън и благоприятни условия за асимилиране на съществени човешки добродетели.

Какво съставлява лагерът, по кое време се организира, за кого е подобаващ и по какъв начин можете да запишете детето си – описваме по-долу.

Какво съставлява летният детски лагер LuckyKids?

Един от главните акценти на лагера LuckyKids е интензивната стратегия за проучване на британски език. Тя е по едно и също време новаторска и интерактивна, като употребява най-хубавите практики в чуждоезиковото образование, с цел да помогне на децата да подобрят езиковите си умения по занимателен и ангажиращ метод.

Благодарение на дребните групи и оптималното съответствие сред деца и възрастни, лагерът основава персонализирано образователно прекарване, което взема поради равнището на притежаване на езика, стила на учене и ползите на всяко дете.

Езиковите уроци се допълват от богата стратегия от действия навън, които предизвикват придвижването, здравословния метод на живот, отборните игри и съдействието сред децата. Всичко това се случва в другарска и лишена от стрес мултинационална конюнктура.

Децата са ангажирани с разнообразни действия, като пейнтбол, колоездене, ролеви игри, история, конна езда, йога, пешеходни турове, танци, пикници, готвене и доста други. Не на последно място, LuckyKids подтиква децата да се научат на съществени човешки добродетели като самообладание, съпричастност, приемливост и съдействие.

За кого е подобаващ детският лагер?

Екипът на LuckyKids е формиран от професионални аниматори и преподаватели с роден британски език, които са отдадени на основаването на позитивна и подкрепяща среда.

В лагера са добре пристигнали всички деца на възраст сред 5 и 14 години, без значение от тяхната народност и равнище на притежаване на британски език. Единственото условие е детето да премине през тест за установяване на равнището по британски, с цел да може да бъде вярно разпределено в подобаваща група по отношение на резултатите си.

С цел по-бърза и безпроблемна акомодация към лагерната среда, децата сред 5 и 7 години години се одобряват само с компаньон.

Периоди, условия и цени за престой през 2023 година

Лагерните смени в LuckyKids са с дълготрайност от 7 или 14 дни, разпределени в интервала от 18 юни до 3 септември.

Цените за настаняване на едно дете без компаньон можете да видите на уеб страницата на LuckyKids, където ще откриете също по този начин информация за дневната стратегия, положителните практики за подготовка на детето за лагер и методите на образование по британски език в програмата.

Родителите могат да се възползват от 10% отстъпка за присъединяване на второ и трето дете от едно семейство, като екипът предлага и редом настаняване на придружителите в апартхотел Лъки Банско. Защото британският език, заниманията и приключенията в планината към този момент вървят ръка за ръка, а пътят води право в сърцето на Пирин!

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР