Да бъдеш с принц Уилям се оказва страхотен тоник за

...
Да бъдеш с принц Уилям се оказва страхотен тоник за
Коментари Харесай

Чарлз „зареден с енергия“ от Уилям в рядко съвместно участие, докато Кинг вдига капака на химиотерапията, казва експерт по езика на тялото

Да бъдеш с принц Уилям се оказва страховит тоник за краля, защото специалист по езика на тялото споделя, че наличието му „ зарежда с сила “ монарха, до момента в който се подлагаше на лекуване от рак.

Чарлз се причисли към най-големия си наследник на специфична гала във въздушна база в Хемпшир в понеделник, отбелязвайки предаването на военната щафета, която 75-годишният мъж е държал повече от три десетилетия. Двамата се появиха един до друг за визитата в Центъра за армейска авиация в Мидъл Уолъп, където принцът на Уелс беше назначен за новия главнокомандващ на армейския въздушен корпус.

Бивш избавителен хеликоптер водачът Уилям се преоблече в униформата и беседва с бойци в базата, откакто получи специфичната роля, в исторически случай, за който кралят твърди, че го е оставил „ обагрен с горест “. Но макар значимостта на момента за монарха, работата дружно със сина му беше миг, който донесе сила и въодушевление и на двамата.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР