Ловец на Неси е убедена, че е забелязала митичното чудовище

...
Ловец на Неси е убедена, че е забелязала митичното чудовище
Коментари Харесай

Жена е категорична, че е забелязала чудовището от Лох Нес СНИМКИ

" Ловец " на Неси е уверена, че е забелязала митичното страшилище от Лох Нес, откакто е снимала големи талази във водата в седмото очевидно наблюдаване на митичния звяр до момента тази година. 

Местната жителка на Инвърнес Сиобхан Джанауей сподели, че в началото е повярвала, че вълните по повърхността на водата са от моторна лодка, само че твърди, че не може да види плавателни съдове наоколо в езерото. Джанауей има вяра, че вълните са били породени от шотландското фолклорно творение, движещо се с огромна скорост.

 „ Имаше нещо, което предизвикваше ужас във водата край Foyers Point. След това се сля в един обект, движещ се със скорост тъкмо под повърхността, причинявайки минимум 20 метра бяла диря., показва тя, представена от Daily Mail.



 

Джанауей, която вижда феномена малко преди 12:00 ч. на 27 август, оповестява за наблюдението в Официалния указател за наблюдаване на чудовища от Лох Нес в седмото явно наблюдаване тази година.В обособени произшествия Алистър Грей споделя, че е видяла гърбици в езерото, до момента в който Фиона Уейд твърди, че е видяла " три странни и видимо свързани форми " на 31 август. А бащата на четири деца Стив Валънтайн споделя, че е забелязал " черна форма " с " гърбица " на 17 август.

На 15 юни Етиен Камел и брачната половинка му Елиан от Лион, Франция бяха на посещаване в Лох Нес от Лион и твърдяха, че са забелязали дълга близо 20 м тъмна фигура, движеща се тъкмо под повърхността на водата в продължение на няколко минути.

Друга туристка, Цеци, от Съединени американски щати, сподели, че също е видяла нещо мистериозно за няколко минути на 31 май.

На 5 април Франческа Макгарви от Пейсли беше на посетители с майка си и татко си, когато твърди, че е забелязала гърбици във водата.

И седемте случая са записани в формалния указател на наблюденията на чудовища от Лох Нес. Той е формиран от специалиста на Nessie Гари Кембъл, който го прави от 1996 година

Говорейки за видяното от Джанауей, той споделя: „ От наша позиция, това е в действителност извънредно неспокойствие, което на пръв взор може да наподобява, че е породено от моторна лодка. Но Сиобхан удостовери, че наоколо няма лодки и че каквото и да го е причинявало, е тъкмо под повърхността. "

„ Може би Неси просто е изскочила, с цел да види каква е врявата към този уикенд, само че, несъмнено, в това време е навела глава. “

Огромна интервенция по издирването на Неси се организира предишния месец с присъединяване на дронове и високотехнологичен комплект.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР