Лошите енергии или отрицателните вибрации са усещания, които могат да

...
Лошите енергии или отрицателните вибрации са усещания, които могат да
Коментари Харесай

Как да премахнем отрицателната енергия у дома?

Лошите сили или негативните трептения са чувства, които могат да се проявят по доста способи. Вкъщи да вземем за пример средата може да стане тежка или неуместна до степен, че може да стане неприятно да бъдете там. Също по този начин може да се случи, че заради същата тази отрицателна сила постоянно пораждат разногласия или недоразумения сред жителите на къщата и даже със съседите. Във всеки случай има метод да измененията тази обстановка.

Почистете усърдно къщата

Първото нещо, което би трябвало да се каже, е, че разхвърляната и мръсна среда способства за генерирането и усилването на чувството за дискомфорт и негативизъм в дома. Ето за какво, първото нещо, което би трябвало да извършите, е надълбоко разчистване на цялата къща. В взаимозависимост от пространството това може да отнеме ден или няколко, само че значимото е да завършите задачата и да не я оставяте на половина.
Знаците, че към вас има отрицателни хора с негативна сила
Гняв, боязън, ревнивост, самотност, меланхолия, съмнение, тревога, самооценка или липса на самочувствие, убеденост, мир, наслада и вяра...
Прочети повече
Освен това съвсем постоянно има облекла, обувки и предмети, които към този момент не се употребяват и които е по-добре да изхвърлите, подарите или дарете. Ако сте от тези, които се двоумят при концепцията да се отърват от нещата си, можете да употребявате едно доста просто предписание: в случай че е нещо, което би трябвало да е за ежедневна приложимост и не сте го употребявали повече от шест месеца, време е да се отървем от него. 

Използвайте сол, с цел да почистите къщата от неприятни сили

След като освободите място в къщата си и сте се отървали от остарели или неизползвани предмети, е време да хармонизирате дома си. Започнете с метене от вътрешната страна към предната и задната врата. Когато пристигна време да нанесете сапун и вода, прибавете към 6 супени лъжици сол от всевъзможен тип към тази вода. Солта се употребява от антични времена като мощна съставна част за балансиране на близките сили, като по този метод ви оказва помощ да хармонизирате вибрациите във вашия дом.

Почистете с бял култивиран чай

Бялата салвия нормално се употребява за тези случаи заради нейните пречистващи свойства и един от методите да се употребява е посредством изгаряне на листата му в дребен съд и прекосяване през всички пространства на къщата.
Как солта, оцетът и водата могат да гонят неприятната сила у дома
Когато сме към някой енергиен върколак, ние незабавно индикираме негативната сила в атмосферата. Но знаете ли, че силата не се прочие..
Прочети повече
Пуснете музика, с цел да почистите къщата от неприятни сили

Това е техника, която се състои в потреблението на характерна музика за балансиране на вибрационните и енергийните полета. Музиката за пречистване на къщата от неприятни сили може да бъде мантри, класическа музика или музика за медитация за разчистване на къщата с хармонични, меки и спокойни звуци.

Отворете прозорците, с цел да балансирате силите на къщата

Естествен способ за филтриране на къщата от отрицателните сили е да пуснете чист въздух и слънчева светлина през прозорците. Тъмната, студена среда, където въздухът не циркулира, е по-податлива на енергиен дисбаланс. Ако времето разрешава, отварянето на прозорците рано заран ще разреши на къщата да се изпълни със пресен въздух и първите слънчеви лъчи да обхванат, пречиствайки и озарявайки дома.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР