Лос Анджелис Лейкърс постигна втора поредна победа в Националната баскетболна

...
Лос Анджелис Лейкърс постигна втора поредна победа в Националната баскетболна
Коментари Харесай

Крал Джеймс отново е фундаменталната фигура за ЛА Лейкърс

Лос Анджелис Лейкърс реализира втора поредна победа в Националната баскетболна асоциация, откакто надделя Сан Антонио Спърс със 143:138 в забавен дуел от постоянния сезон на шампионата.

В " AT&T Center " двата тима дадоха всичко от себе си и зарадваха публиката с ефективен мач, който бе и извънредно равносилен. Разликата на полувремето бе едвам 2 точки (70:68 в интерес на Лейкърс).

В последните две елементи " езерняците " съумяха да удържат задатъка си и даже да надградят леко над него, като в последната четвърт те не се огънаха под финалния взлом на Спърс и по този начин съумяха да победят този противник за повторно в рамките на два дни, откакто във вчерашната нощ надделяха " шпорите " със 105:94.

Както и тогава, по този начин и в този момент, с съществена заслуга за триумфа на калифорнийци бе ЛеБрон Джеймс. Краля направи превъзходен мач и за 35 минути на паркета заби 39 точки. Той обаче не спря единствено с това и към тях добави 11 битки и 3 асистенции, записвайки дабъл-дабъл.

От другата страна Келдън Джонсън изигра мощен мач с 26 точки, 10 битки и 3 асистенции, само че те не бяха задоволителни за отбора му да стигне до триумфа. След този дуел Лейкърс има баланс от 7 победи и 11 загуби на 13-ото място в Западната конференция, до момента в който Спърс е с една позиция обратно с баланс от 6:15.
 Важна победа за първенците от Голдън Стейт
Важна победа за първенците от Голдън Стейт

Уориърс се оправиха с Юта Джаз
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР