Лондон ще бъде ударен първи, ако блокадата на Калининград ескалира

...
Лондон ще бъде ударен първи, ако блокадата на Калининград ескалира
Коментари Харесай

Руски депутат генерал: Ако Калининградската блокада ескалира до война, удряме първо Лондон -

Лондон ще бъде ударен първи, в случай че блокадата на Калининград ескалира до война. Това съобщи депутът от Руската дума и генерал-лейтенант от запаса Андрей Гурульов в ефира на Първи канал на съветската държавна телевизия. Политикът показва и кои са идващите в съветския лист след столицата на Англия.

“Още при първата въздушна интервенция ще унищожим цялата група от противников галактически спътници. Никой няма да се замисля американци ли са, англичани ли са, всички ще ги преглеждаме като НАТО. След това ще ослабим цялата система за противоракетна отбрана - на всички места и на 100 % изброява Гурульов, представен от Sky News. Трето, сигурно няма да стартираме от Варшава, Париж или Берлин. Първият град, който ще пострада ще бъде Лондон. Кристално ясно е, че англосаксонците са същинската опасност за света.

В масивите на украинското военно разузнаване Андрей Гурульов попада като военнопрестъпник, взел персонално присъединяване в незаконна активност на територията на Украйна през 2014-2015 година.55-годишният Гурульов е генерал-лейтенант от запаса, непосредствен до Владимир Путин, народен представител от “Едина Русия ” от 2021 година. В предишното е бил командващ 58-а общовойскова войска и заместник-командващ на Южния военне окръг през 2016-2019 година.

На 18 юни Литва стартира да ползва ограничавания за пренос на попадащи в санкционните описи артикули сред Русия и Калининград в осъществяване на решенията на Европейски Съюз.

Руското външно министерство извика ръководителя на литовското посолство в Москва,  като назова действията  на Литва " намерено враждебна " провокация и нарушаване на интернационалните правни отговорности.
Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев обеща   " сериозен и сензитивен отговор "   на рестриктивните мерки за пренос.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР