Лолита Османова не говори български език и срамувам това научи

...
Лолита Османова не говори български език и срамувам това научи
Коментари Харесай

Лолита: Срамувам, че не говоря майчиния език на моя годеник

Лолита Османова не приказва български език и срамя това научи HotArena.

28-годишната рускиня описа онлайн пред почитателите си в Инстаграм, че като ученичка нямала време да пиша домашни, тъй като упражнявала тенис и непрестанно пътувала по шампионати. „ В учебно заведение не съм учила британски. В Московския държавен институт по интернационалните връзки първи език ми беше испански, който  знам прелестно. Вторият беше по желание и аз записах британски, само че преподавателката ме мразеше и ме накара да се откажа, тъй като съм била толкоз зле, че на изпита щели да ме скъсат “, спомни си Лолита и добави: „ Когато заживях в чужбина научих езика от диалозите. В началото най-големият ми боязън беше да бъда в компания на носители на британски език “.

Относно живота си в Монако показа, че там живее в съвършен балон.

„ Истинско предизвикателство е да не забравиш, че има и различен свят. Тук може да се разхождам с отворена чанта, само че когато отпътува за Париж или Москва, безусловно ме е боязън ходя по улиците “.

Тя изясни, че не е с Григор във Виена, тъй като желал да прекара време със фамилията си и да прегледа обичайния базар на пристанището в Княжество. На три пъти в диалога я питаха дали омъжена за Димитров и тя отречено, един път го назова „ моят избраник “, писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР