Локомотив (София) победи Септември (София) с 5:2 в последния мач

...
Локомотив (София) победи Септември (София) с 5:2 в последния мач
Коментари Харесай

Локомотив премина през Септември и гледа към Първа лига

Локомотив (София) победи Септември (София) с 5:2 в последния мач от четвъртия кръг на Втора лига. Срещата, играна на стадиона в Драгалевци предложи доста страсти на феновете с откритата си и динамична игра.

След този триумф " железничарите " са преди всичко с 12 точки и голова разлика 10:2. По всичко проличава, че те са огромният любимец за първото място във втория ешелон. Септември е на 11-а позиция с 4 точки и голова разлика 6:6. Отборът е с мач по-малко, тъй като по стратегия трябваше да играе предходната сряда с отказалия се отбор на Дунав (Русе).
 Снимка 493592
Източник:

Срещата беше доста открита и динамична, като головите обстановки пред двете порти се редуваха една след друга.

В 15-ата минута Денислав Станчев откри резултата с обмислен удар по земя. Той беше изведен зад отбраната от Илиан Стефанов при бърза офанзива на " железничарите ".

В 37-ата минута недоразумение в отбрана на Локомотив докара до равнене за 1:1. След центриране топката се удари в гърба на Матеус и падна в краката на Асен Георгиев , който от три метра порази задачата.

В 45-ата минута Ангел Грънчов подкоси претенции от Левски Педро Ферари и съдията Георги Гинчев незабавно уточни бялата точка. Светослав Диков излъга вратаря и стреля по земя в опразнения десен ъгъл за 1:2.
 Снимка 493591
Източник:

Веднага след подновяването на играта Александър Александров направи резултата 1:3. Той пое топката до десния тъч и с прекрасен самостоятелен рейд влезе във вътрешността и под дребен ъгъл стреля под гредата.

Марио Илиевски понижи на 2:3 в 67-ата минута след асистенция на резервата Аспарух Смилков. Защитата на Локомотив " заспа " и не можа да почисти топката след центриране.

Илиан Стефанов вкара гол от нищото за 2:4 в 70-ата минута. След тъч Ангел Грънчов и Асен Георгиев не се схванаха и Илиан Стефанов изникна самичък и прониза септемврийския вратар.
 Снимка 493593
Източник:

Наско Милев имаше основна роля за петия гол на Локомотив. Той слезе до аутлинията 75-ата минута и върна топката пред наказателното поле. Там Илиан Стефанов стреля безпощадно по земя за 2:5.

В края " желзеничарите " можеха да вкарат още няколко гола, възползвайки се от сваления гард на " септемврийци ".

На трибуните бяха видяни чакащият опция да заиграе в Левски Валери Божинов , както и някогашният футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев , които деликатно проучиха играта на двата тима.
 Снимка 493588
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР