Локомотив (Пловдив) няма да подава оплаквания и жалби срещу рефера

...
Локомотив (Пловдив) няма да подава оплаквания и жалби срещу рефера
Коментари Харесай

Крушарски: Какво БФС, каква УЕФА?

Локомотив (Пловдив) няма да подава недоволства и тъжби против рефера Георги Давидов и неговите помощници за дербито с Черно море, оповестява " Мач Телеграф ". Единствено ще бъде подаден митинг в Съдийската комисия, която надали ще вземе някакво съществено решение.
 Кадрови проблеми в Локомотив (Пловдив) преди Добруджа
Кадрови проблеми в Локомотив (Пловдив) преди Добруджа

Множество контузени и осъдени играчи в отбора

С тази задача е претрупан изпълнителният шеф Павел Колев. Единият от притежателите на Локо - Христо Крушарски - удостовери, че няма да се вършат непотребни драми от съдийството на Давидов. " Реферите са си рефери. Има си комисия, която да ги прави оценка и да се занимава с тях. Какво БФС, каква УЕФА? ", разяснява Крушарски, който сега е в Бразилия.

Както е известно, незабавно след мача във Варна и Локо, и Черно море упрекнаха Георги Давидов, че е опорочил дербито. Пловдивчани останаха с 9 индивида след два червени картона и едвам се избавиха от загуба. Черно море вкара трети гол в последната минута на продължението, само че той бе анулиран след дълго вглеждане в монитора на ВАР. По-късно другият притежател на " черно-белите " - Адам Сотков - се закани, че клубът ще подаде тъжби против арбитрите в БФС и УЕФА. Според разпоредбите обаче клубовете нямат право на директна преписка с европейската централа. Тя може да се реализира единствено през съответната футболна асоциация. Вероятно затова на " Лаута " са решили да успокоят топката и ще се жалват само в Съдийската комисия на БФС.

Равенството 2:2 във Варна резервира лидерската позиция на Локо в Първа лига след 13-ия кръг. Тимът има 30 точки и този актив е задоволителен да остане на върха, даже и откакто два от преследвачите му - Лудогорец и ЦСКА - изиграят и вероятно завоюват отсрочените си мачове. Тимът от Разград има да изиграе два мача, а ЦСКА - един.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР