Локомотив“ (Пловдив) и ЦСКА- София ще играят пред празни трибуни

...
Локомотив“ (Пловдив) и ЦСКА- София ще играят пред празни трибуни
Коментари Харесай

Локомотив“ и ЦСКА-София - два домакински мача пред празни трибуни



„ Локомотив “ (Пловдив) и ЦСКА- София ще играят пред празни трибуни в идващите си два домашен мача - решението е на Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз, след багра на последователите на двата тима в срещата от 17-тия кръг на Първа професионална футболна лига игран нощес.

Двубоят беше пресечен за около  20 минути в края на първото полувреме, откакто няколко десетки  ултраси на двата клуба нахлуха на терена и започнаха ръкопашен пердах между тях.  След намесата на полицията 11 души са задържани за присъединяване си в сбиването. Предстои и идентифицирането по видеозаписи на още от забърканите.

Двата домашен дуела, които ЦСКА-София ще играе без аудитория, са тези против „ Септември “ и „ Берое “. „ Локомотив “ (Пловдив) няма да има поддръжката на почитателите против „ Верея “ и „ Пирин “. Наказанието на алените изтича тъкмо преди срещата против „ Лудогорец “ за Купата на България, а това на пловдивчани - преди конфликта против градските си противници от „ Ботев “ (Пловдив).

Дисциплинарният орган на БФС наложи и парични наказания на двата отбора – пловдивчани са санкционирани с 14 000 лв., а софиянци - с 14 300 лв..
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР