Локо София надви Спартак Плевен с 1:0 като гост и

...
Локо София надви Спартак Плевен с 1:0 като гост и
Коментари Харесай

Внук на Бойчо Величков дебютира за Локомотив

Локо София надделя Спартак Плевен с 1:0 като посетител и се класира за осминафиналите. За втора поредна година червено-черните отстраняват този противник в шампионата на същата фаза (б.р. - 4:1). В събота триумфът донесе Димитър Митков в добавеното време на първата част.

" Лесно няма. Доволни сме, успеха си е победа. Подценяване на тази фаза не може да има. Играем мач за мач в шампионата и докъдето стигнем. Сега се настройваме за шампионата. Трябва да стабилизираме представянето си там ", сподели изпълнителният шеф на Локо Бойчо Величков. В събота (21 октомври) отборът приема ФК ЦСКА 1948.
 Минимална победа в Плевен класира Локомотив (София) напред за Купата
Минимална победа в Плевен класира Локомотив (София) напред за Купата

Димитър Митков означи единствения гол в мача

Интересното е, че при триумфа в Плевен дебют за червено-черните записа трето потомство Величков - Бойчо. 17-годишният нападател, който е внук на шефа на железничарите, се появи на терена в добавеното време с №8 на гърба. Преди него за Локо Сф са играли и синовете на Бойчо Величков - Ивайло и Кристиян. Другият му внук - Виктор, пък е част от юношите на червено-черните до 15 година

" За първи път Бойчо влезе в групата. Рано е още, има много да учи. Но дано натрупа опит, да види какво е мъжки футбол ", показа изпълнителният шеф на червено-черните.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР