Лийдс обяви назначаването на Даниел Фарке за мениджър с четиригодишен

...
Лийдс обяви назначаването на Даниел Фарке за мениджър с четиригодишен
Коментари Харесай

Лийдс има нов мениджър

Лийдс разгласи назначението на Даниел Фарке за управител с четиригодишен контракт. 46-годишният експерт поема поста от Сам Алърдайс, който напусна клуба в края на предишния сезон след изпадането им от Висшата лига.

Фарке идва на " Елънд Роуд " с доста опит в Чемпиъншип зад тила си, откакто изведе Норич до промоция два пъти за четири години.

Германецът беше отпред на Борусия Мьонхенгладбах предишния сезон, само че беше уволнен, откакто те приключиха на 10-то място в Бундеслигата.

Фарке сподели пред клубния уебсайт на Лийдс: " Бих желал да благодаря на всички за в действителност топлото посрещане, в действителност съм признателен в този миг, че работя за този необикновен клуб.

Чувствам се непретенциозен в този миг, знам отговорността да извърша всички упования и желая да се отплатя за оказаното доверие. Най-важното нещо е още веднъж да създадем единение в този клуб и от през днешния ден нататък ще работя върху това с моя щаб и играчи и имам вяра, че нашите последователи ще бъдат там, когато имаме потребност от тях. Нямам самообладание за първия мач от сезона. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР