Ливърпул защити Мохамед Салах от обвиненията, че е показал липса

...
Ливърпул защити Мохамед Салах от обвиненията, че е показал липса
Коментари Харесай

Ливърпул защитава Салах от обвиненията, че не е обвързан с Египет след контузия

Ливърпул отбрани Мохамед Салах от обвиняванията, че е посочил липса на ангажираност към Египет, като се е върнал в клуба си от Купата на Африканските народи, с цел да получи лекуване на травма на подколенното сухожилие.

Салах, един от най-известните играчи на Купата на Африка, би трябвало да се върне назад за Англия в сряда и ще „ стартира интензивна стратегия за рехабилитация “, сподели Ливърпул, в опит с цел да го оздравее още веднъж преди края на надпреварата.

Помощник-треньорът на Ливърпул Пеп Лийндерс сподели във вторник, че Салах има „ вярно скъсване на подколенното сухожилие “, което се чака да държи крилото отвън три до четири седмици, архивиране на график, даден от сътрудника на Салах в X, някогашен Twitter.

Бившият египетски национал Ахмед Хасан сподели в английския вестник The Daily Mirror, че Салах би трябвало да остане в египетския тим „ без значение какво, даже и да има единствено един крайник, на който да стои “, добавяйки, че капитанът на тима „ крои своя проект овакантяване на египетския лагер. ”
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР