Ливърпул ще бъде без Тиаго Алкантара за двубоя срещу Борнемут

...
Ливърпул ще бъде без Тиаго Алкантара за двубоя срещу Борнемут
Коментари Харесай

Проблем за Ливърпул преди мача с Борнемут

Ливърпул ще бъде без Тиаго Алкантара за дуела против Борнемут на осминафиналите за купата на Лигата в Англия, удостовери помощник-треньорът на " алените " Пеп Линдерс във вторник. Специалистът добави, че мислите на всички в клуба от Мърсисайд са със фамилията на Луис Диас, откакто родителите му бяха отвлечени в Колумбия в края на предходната седмица.
 Гуардиола: Ливърпул е най-големият ни противник
Гуардиола: Ливърпул е най-големият ни противник

Ето какво сподели

" Лучо (Диас) е необикновен състезател и ние знаем това. Той постоянно се усмихва, а нас несъмнено ни е грижа за ставащото с него сега. Опитваме се да го поддържаме, когато и колкото е допустимо. Нещата не зависят от нас в този момент. Лучо е един от нас. Той знае за нашата поддръжка. Реакцията на почитателите на стадиона поради него беше в действителност специфична. Всички ентусиасти са зад него в този сложен миг ", съобщи Линдерс пред медиите, представен от организация Ройтерс.

32-годишният Алкантара към момента има травма и не може да играе за " алените ".

" Той несъмнено липсва на състава ни. Можете да си визиите нашата халфова линия с Алкантара. Всичките придвижвания и пасове в негово наличие могат да станат напълно разнообразни. Той може да поведе тима със своите отигравания и опит. Наистина ни липсва. Ще бъдем извънредно щастливи, когато той още веднъж е с нас ", сподели още експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР