Ливърпул представи новия си домакински екип за сезон 2023/24. Фланелката е

...
Ливърпул представи новия си домакински екип за сезон 2023/24.
Фланелката е
Коментари Харесай

Ливърпул показа новите екипи и излезе със съобщение

Ливърпул показа новия си домашен екип за сезон 2023/24.

Фланелката е с типичен дизайн в нормалното яркочервено и бяла контрастна яка.

Екипът е въодушевен от този, който носи тима през 1973/74, когато печели ФА Къп в последния сезон под управлението на Бил Шенкли.

Идеята е по този метод да се отдаде респект точно към една от най-важните фигури в цялата история на клуба.

Междувременно стана ясно, че футболистите на отбора ще изпълнят националния химн на Англия преди мача си във Висшата лига на следващия ден, с цел да отбележат коронацията на крал Чарлз III и да се поддържа решението, защото " някои последователи имат ясни, разнообразни визии по въпроса. "

От тима потвърдиха, че ще прозвучи " Боже, пази краля " (God Save the King), откакто Лигата се е свързала с отборите-домакини в 35-ия кръг и " горещо предложи " да бъде маркиран историческият миг.

Привържениците на Ливърпул обаче освиркваха националния химн, чиято версия преди беше " Боже, пази кралицата ", предходната година преди финала за Купата на Англия и за Къмюнити Шийлд през юли. Кралица Елизабет Втора държеше трона в продължение на седем десетилетия до септември предходната година, когато умря на 96.

За почитателите също по този начин се знае, че са освирквали химна и през 80-те години на 20-и век по време на интервал, който те назовават " крах на ръководството на града ", във време, когато Консервативната партия държеше властта в Кралството. Задълбочаването на тези усеща продължиха и в интервала след нещастието на стадион " Хилзбъро ", а настроените про-левичарски почитатели продължиха да упрекват страната за липса на съответна политика.

Утре следобяд на " Анфийлд " Ливърпул посреща постоянния тим на Брентфорд. И очевидно е пристигнал миг за смяна на настроенията.

" Преди малко повече от седмица Висшата лига се свърза с всички клубове и настоятелно предложи да отбележим това историческо събитие в домакинските мачове този уикенд. Също по този начин ни бяха показани и лист с действия и събития, в които клубовете да се включат “, написаха от Ливърпул на уеб страницата си. За тях е оставена концепцията да създадат реклама на града, който е хазаин на финалния песенен конкурс за Евровизия.

Преди началото на мача " играчи и длъжностни лица ще се съберат към централния кръг, когато ще бъде изпълнен националният химн ", прецизират от клуба. Разбира се, персонален избор е по какъв начин публиката на трибуните ще означи това събитие. И знаем, че някои последователи имат съществени претекстове в друга посока, се споделя още в известието.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР