Ливърпул е все по-близо до това да се премести на

...
Ливърпул е все по-близо до това да се премести на
Коментари Харесай

Ливърпул показа 50-милионната нова база, на която ще се премести през следващия месец

Ливърпул е все по-близо до това да се реалокира на новата си подготвителна база в Къркби. Днес клубът сподели детайлно видео, демонстриращо изгледа на модерния център, който е на стойност 50 милиона паунда. Клубът от " " към този момент продаде и правата за името на комплекса, който ще се споделя AXA Training Centre.

Шампионите трябваше да се трансферират на новата база още през юни, само че процесът се забави поради пандемията. Сега към този момент всичко е съвсем готово и мърсисайдци ще се реалокират през идващия месец.
Още през 2017 година клубът анонсира желанието да построи нов подготвителен център в Къркби, където по принцип е основана клубната академия. Тогава съобщи, че базата в Мелууд, на която се готви първият тим от 70 години, към този момент е дребна за потребностите на клуба.

Новата база е с повърхност 9200 кв.м. В нея са ситуирани три футболни терена със общоприети размери, зона за подготовка на вратарите и за загряване, две фитнес зали, плувен басейн, хидротерапевтичен комплекс и пространства за спортна рехабилитация. Офисът не мениджъра пък е с балкон, от който има директна видимост към трите подготвителни стадиони.
We're delighted to expand our partnership with to include the naming rights of our new Training Centre in Kirkby

The state-of-the-art facility will be officially known as the Training Centre and marks our first training complex naming partner. |
— Liverpool FC (@LFC)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР