Ливърпул е готов да направи оферта за централния защитник на

...
Ливърпул е готов да направи оферта за централния защитник на
Коментари Харесай

Ливърпул готов да прати оферта за защитник на Челси

Ливърпул е подготвен да направи оферта за централния бранител на Челси Леви Колуил. 90min твърди, че „ алените “ са уверени, че могат да привлекат 20-годишния защитник, макар настояването на „ сините “, че той не се продава.

Колуил, който беше една от звездите при триумфа на Англия на Европейското състезание за младежи до 21 години това лято, впечатли извънредно доста по време на наема си в Брайтън през предишния сезон. „ Чайките “ към този момент се провалиха с няколко предложения да го привлекат за непрекъснато.

Челси разгласи още през януари, когато Брайтън за първи път пусна концепцията за непрекъснат контракт, че не желае да продаде бранителя. 90min обаче твърди, че Колуил надалеч не е уверен, че дълготрайното му бъдеще би трябвало да е в Челси, макар настояването им, че той ще получи късмет да се потвърди през идния сезон.

Liverpool ready to make an offer for Chelsea's Levi Colwill and they are confident of being able to lure him away from Stamford Bridge.
— Graeme Bailey (@GraemeBailey)
Настоящият контракт на Колуил изтича през 2025-а година и лондончани се стремят да го удължат, само че сега договарянията са в застой. Челси даде ясно да се разбере, че играчи, които не желаят да подпишат нови контракти, ще бъдат продадени. Примерите бяха напускането на Мейсън Маунт и Матео Ковачич това лято.

Ливърпул се концентрира върху освежаването на халфовата си линия и към този момент притегли Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай, а в този момент се чака да се насочат и към отбраната, а Колуил е в полезрението им. „ Червените “ също демонстрират интерес към Мики ван де Вен от Волфсбург, който договаря с Тотнъм, само че Колуил се очерта като съществена цел на мърсисайдци, които имат вяра, че той желае да се реалокира на „ Анфийлд “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР