Лицето Борисов не е важното в случая и неговото премахване

...
Лицето Борисов не е важното в случая и неговото премахване
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Премахването на лицето Борисов не решава проблемите на България

„ Лицето Борисов не е значимото в тази ситуация и неговото унищожаване не е взема решение проблемите на България. Става въпрос за проблеми, които България има последните 30 години. Има обществени убийства отвън България на нарушители. Имаме атентати не атентати против основния прокурор. Прокуратурата е оповестила война на Народното събрание “, съобщи Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ в предаването „ Лице в лице “.

Тя отхвърли да има сделки да се пази имунитета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Василев разкри, че нощес е получил позвъняване персонално от началник на спецслужба, който му е споделил, че им сигнал за опасност към него

Повод за изявлението ѝ пристигна след появилия се запис от отделилия се от ПП-ДБ Радостин Василев.  

Бориславова приканва „ всеки да чуе цялостния запис, с цел да се чуят с какви терзания партийците дебатират “.

„ Влязохме в една дълга полемика, с цел да вземем решението по какъв начин да осъществяваме втория мандат. Бяха изказани най-различни усеща, страсти, боязън - ще има ли бюджет. В тези диалози със ужасно напрегната конюнктура, не си стоиш комфортно на дивана и да спиш, като господин Василев. Нормално е в такава среда не всеки да е обрал страстите си и не всеки израз да е акуратен “, акцентира тя.

Вълна от страсти заля Народното събрание, от Политическа партия попитаха дали има връзка сред днешната конференция и бавенето на втория мандат от президента

„ Аз бях от самото начало и видях всевъзможни страсти, доста усеща, чуха се доста терзания в тези диалози в толкоз напрегната конюнктура. Това е една откровена полемика на водачите и членовете на " Продължаваме промяната ", изясни Бориславова.

Тя бе безапелационна, че други министри от ГЕРБ „ на този няма да има “ и Мария Габриел ще е единствена от партията на Бойко Борисов.

С мен се свързаха от ДАНС поради опасност и от през вчерашния ден имам защита, изясни той

Бориславова загатна, че " с причини " ПП-ДБ са съумели да убедят ГЕРБ да нанесат ремонти и да запазят двойното болшинство при избирането и свалянето на ръководителите на Върховен касационен съд и Върховен административен съд.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР