Лицемерно е редовите полицаи да операт пешкира заради съществуващата в

...
Лицемерно е редовите полицаи да операт пешкира заради съществуващата в
Коментари Харесай

Криминален експерт: Лицемерно е редовите полицаи да операт пешкира заради Семерджиев

Лицемерно е редовите служители на реда да операт пешкира поради съществуващата в Министерство на вътрешните работи „ пелена ” на Георги Семерджиев, това съобщи в студиото на Нова телевизия престъпният специалист Иван Савов. Той съобщи, че явно мъжът, който умъртви в злополука в София две дами, е бил осведомител на полицията в наркосредите. По думите на Савов, Семерджиев се е „ сдушил ” със чиновници на Министерство на вътрешните работи и по този начин се е държал все едно е над закона.

Савов обаче акцентира, че уволненията не би трябвало да обиден единствено Министерство на вътрешните работи, само че и правосъдната власт. Той описа, че в първите моменти след жестоката злополука е имало нарушавания на местопроизшествието. Няма отговор какво е правил на мястото боен прокурор, сподели Савов. Той добави, че по информация от първо лице, той е търсил телефон или други неща, които не би трябвало да бъдат открити.

В последно време има негативен асортимент на фрагментите на Министерство на вътрешните работи, назначават се хора, които дават отговор единствено на минимални условия. Така хора, които имат тип на нарушители обличат полицейската униформа, разяснява Иван Савов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР