Лицемерието е една от най-лошите поведенчески прояви, защото така човекът

...
Лицемерието е една от най-лошите поведенчески прояви, защото така човекът
Коментари Харесай

Трите най-лицемерни сред зодиите са...

Лицемерието е една от най-лошите поведенчески прояви, тъй като по този начин индивидът насреща не знае какво да чака. Оказва се, че някои от зодиите го носят в себе си. Вижте кои са първенците измежду лицемерите в зодиака и се пазете от тях.

Овен
Овенът в действителност става рисков щом го обладее гневът. Той въобще не е в положение да управлява страстите си, а и не желае.

Овните постоянно имат вяра, че не вършат нищо неприятно. Страшен е и фактът, че с цел да подпалите представителите на този зодиакален знак е задоволителна единствено една дума.

В същото време те знаят по какъв начин да се оправдаят като се базират на обстоятелството, че „ всеки би направил това в тази обстановка “.

Близнаци
Повечето Близнаци не са склонни към нахлуване, само че всички представители на този зодиакален знак са склонни към грозно, жестоко и махленско държание.

При естествени условия Близнаците са доста невъзмутими по природа, че даже изтънчени, от време на време прекомерно правилни и фенове на всичко красиво.

Те елементарно съумяват да лимитират всички страсти, които кипят вътре в един или различен миг. И с цел да ги подлудите, би трябвало да сте в действителност доста нахални и/или безочливи, а в това малко хора съумяват.

Но в случай че това към този момент се е случило, тогава би трябвало да бягате, без да поглеждате обратно. Близнаците имат феноменална памет и изострен език - всичко това сече по-рязко от нож.

Близнаците интуитивно усещат слабостите в близките и ги съкрушават точно с това – натискат врага си по най-слабото му и уязвимо място.

Всеки път след проблясък на експанзия Близнаците дълго време се упрекват за своята вдървеност, незнание и неучтивост. Но идващия път ще създадат същото, тъй като вътрешният им звяр не може да бъде удържан.

Козирог
Този зодиакален знак се характеризира с двоякост и специфичен двуличен трик. Те няма да крещят, псуват или да раздават юмруци.

Техните способи са по-долни и комплицирани. Козирозите убиват хората с думи. Представителите на този зодиакален знак са отлични психолози и манипулатори.

Затова при потребност те трансформират хората в марионетки, които са доста ловко следени.

Освен това техният яд, тъга и възмущение няма да отшумят, до момента в който не се насладят на възмездието несметно. Интересното е, че Козирозите постоянно се приравняват с енергийни вампири, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР