Лице, определяно като голям крипто инвеститор, привлече вниманието заради придобиването

...
Лице, определяно като голям крипто инвеститор, привлече вниманието заради придобиването
Коментари Харесай

Крипто кит купил Етериум за $54 милиона в рамките на два месеца

Лице, определяно като огромен крипто вложител, притегли вниманието поради придобиването на огромно количество Етериум (ETH) през последните месеци.

Услугата за следене на блокчейн Lookonchain заяви, че този вложител е придобил 31,149 ETH на стойност почти $54.9 милиона от септември насам. Забележително е, че единствено през тази седмица вложителят е закупил в допълнение 4,865 ETH, когато пазарната цена на алткойна се е колебаела към $2,056, като в този развой е похарчил общо $10 милиона.

Големият вложител е направил тези покупки от Binance и децентрализирани тържища (DEX) на междинна цена от към $1,763. При настоящата цена на Етериум от $2,030 приблизителната облага от тези транзакции възлиза на към $9.2 милиона.

Освен това Lookonchain отрази друго огромно придвижване, включващо ранен участник в ICO-то на Етериум от 2014 година, който неотдавна е трансферирал 3,000 ETH на стойност $6.2 милиона на борсата Kraken. Този участник в началото е придобил 20,000 ETH по време на ICO етапа на приблизителна цена от $6,200 и понастоящем има 5,172 ETH, оценени на $10.7 милиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР