Лишеният от свобода руски опозиционер Алексей Навални научи днес от

...
Лишеният от свобода руски опозиционер Алексей Навални научи днес от
Коментари Харесай

Навални научи, че филмът документалният филм за дейността му спечели Оскар

Лишеният от независимост съветски опозиционер Алексей Навални научи през днешния ден от юриста си, че филмът, в който се споделя за отравянето му и за политическата му активност, е спечелил " Оскар " за най-хубав документален филм, съобщи Асошиейтед прес.
Прочетете още
46-годишният политик е участвал на правосъдно съвещание посредством видеовръзка от пандиза, когато юристът му съобщил новината за документалния филм " Навални " на режисьора Даниел Рохер, съобщи говорителката на Навални Кира Ярмиш. Тя назова това " най-забележителното известие за продобиване (на „ Оскар ”) в историята ". Ярмиш не заяви каква е била първичната реакция на Навални на спечелването на премията.

На брифинг представителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли да разяснява извоювания " Оскар ", като съобщи, че не е гледал кино лентата и по тази причина няма смисъл да споделя каквото и да било за него. " Холивуд не пропуща да политизира работата си ", означи той.

Днешното чуване в съда е по поредна тъжба на Навални против администрацията на пандиза за нарушение, както той твърди, на човешките му права. По тази тъжба ще има още две правосъдни съвещания, които са на по-късни дати.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР