Липсата на парите за строителния бранш ще се платят, когато

...
Липсата на парите за строителния бранш ще се платят, когато
Коментари Харесай

Виолета Комитова: Парите за зимното поддържане са гарантирани

Липсата на парите за строителния отрасъл ще се платят, когато има бюджет на АПИ. Към днешна дата АПИ няма подобен бюджет. Това съобщи служебният районен министър Виолета Комитова пред Българска национална телевизия. 

Министерство на регионалното развитие договаря по какъв начин да уреди по-нататъшните си връзки със строителния отрасъл. С актуализацията на бюджета ние успяхме да имаме 100 млн. лева за зимното поддържане, удовлетворена е Комитова и добави, че са обезпечени парите за зимното поддържане. 

Тя не може да каже какъв брой количества сняг ще падне, с цел да се заловен снежинките във въздуха, само че Комитова желае да подсигурява връзките с поддържащите компании за зимното разчистване. Комитова уточни, че предплатено заплащане има единствено за Автомагистрала " Хемус ", а останалите прави са в процедури. 

Тя дефинира като неистина, че не е спряла никакъв градеж. Ако районният министър Комитова е спряла градеж, апелирам изпратете недоволство в Българска национална телевизия. Това е предизборна неистина в конкуренцията за изборите, безапелационна бе Комитова, която увери, че " Хемус " ще го има през 2022 г. 

Служебното държавно управление се пробва да отчужди лот 4, 5 и 6 и следващата година да стартира строителството им следващата година. Най-бързото строителство е противозаконното строителство. Незаконно строителство значи да се купи апартамент без нотариален акт, отсече Комитова. 

Когато вършим автомагистрали, здания и язовири от противозаконното строителство може да се нанесе доста тежка вреда, която не коства пари. Автомагистрала " Хемус " не е за 4-5 стотинки е за милиона, уточни Комитова. 

Според нея, в случай че би трябвало да се приказва за съществени проблеми на пътната сигурност, би трябвало да се направи. Ремонтните работи са тука кръпка, там кръпка и за това би трябвало да работим всичко дружно, настоя Комитова, която не утвърждава билбордовете по автомагистралите. Колкото повече билбордове на един скоростен път, толкоз повече се усилват злополуките, уточни служебният районен министър.

Има хора, които са на моята позиция, тъй като в случай че сме загрижени за пътната сигурност, би трябвало да махнем билбордовете, настоя Виолета Комитова. 

Тя се надява напълно скоро язовир " Студена " да бъде въведен в употреба. Когато един язовир е в градеж и е цялостен с вода, не ми харесва, сподели още Комитова. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР