„Липсата на кадри е сериозен проблем, който отказва инвеститори. В

...
„Липсата на кадри е сериозен проблем, който отказва инвеститори. В
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров: Липсата на кадри е сериозен проблем, а професионалните гимназии в Плевен са в застой

„ Липсата на фрагменти е сериозен проблем, който отхвърля вложители. В Плевен има много професионални гимназии, които са в застой. Важно е дружно с бизнеса да се дефинират тези специалности, от които има потребност пазарът”, сподели претендентът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров пред служащи в дружество за произвеждане на алуминиеви сплави посредством машинно леене. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Помня индустриалната зона отпреди години, когато там работеха доста хора. Искам да ви уверя, че има много сериозен интерес към Плевен. Правителството желае да даде стопански рестарт на Северозапада и новата локална власт в Плевен би трябвало оптимално да се възползва “, означи още Петров.



Той и претендентите за общински съветници от листата на ГЕРБ, които участваха на срещата, насърчиха напъните на управлението на предприятието да дава благоприятни условия за професионално израстване на служащите.

„ Ще създадем обстоен разбор на капацитета на индустриалната зона. Ще работим и за екологичен градски превоз, който да води до нея, с цел да задържим в Плевен младите хора”, ангажираха се претендентът за кмет и претендентите за общински съветници от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР