Лионел Меси заяви, че мечтае“ да спечели пета Шампионска лига,

...
Лионел Меси заяви, че мечтае“ да спечели пета Шампионска лига,
Коментари Харесай

Меси мечтае да спечели Шампионската лига и с ПСЖ

Лионел Меси съобщи, че „ мечтае “ да завоюва пета Шампионска лига, откакто подписа двугодишен контракт с Пари Сен Жермен.

„ Казах, че фантазията ми е да печеля още една Шампионска лига и мисля, че се намирам в идеалното място, където мога да го сторя “, показа той на първата си конференция, откакто бе показан за нов състезател на парижани. 34-годишният аржентинец за последно подвигна трофея от най-престижния европейски клубен шампионат с някогашния си тим Барселона през 2015, до момента в който ПСЖ към момента не е триумфирал в конкуренцията.

" Нямам самообладание да стартира тренировки и да стартира този нов стадий. Искам да благодаря на президента, на Леонардо и на клуба, че направиха това допустимо. След изказването на Барселона те обявиха позицията си и всичко стана доста бързо. Преговорите се развиха бързо и нямаше проблем. Ситуацията беше комплицирана и те взеха решение казуса. От първата минута, в която пристигнахме със фамилията ми, се радваме на престоя си в Париж ”, бяха първите думи на Меси.

Попитан по кое време може да дебютира, Лео отговори: “Всъщност, не знам. Бях на отмора, не съм играл от месец. Вчера приказвах с треньорския щаб. Може би ми би трябвало предсезонна подготовка. Ще стартира тренировки и се надявам, че допустимо най-скоро ще играя, само че не мога да кажа съответна дата ”, добави суперзвездата.

Президентът на парижани Насер Ал-Хелайфи, който също участва на конференцията, съобщи, че Килиан Мбапе няма причина да напуща клуба след идването на Меси. Френският национал е в последната година от контракта си и е спряган с прекосяване в Реал Мадрид. " Килиан е парижанин, той е доста конкурентен. Той сподели, че желае конкурентен състав. Сега, никой не е по-конкурентен от нас. Той няма причина да прави нещо друго от това да остане ", сподели той. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР