Лионел Меси откри сметката си за Пари Сен Жермен при

...
Лионел Меси откри сметката си за Пари Сен Жермен при
Коментари Харесай

Меси: Важното бе да победим един от претендентите за трофея

Лионел Меси откри сметката си за Пари Сен Жермен при успеха над Манчестър Сити с 2:0 в Шампионската лига нощес.

Аржентинецът означи страховит гол след почивката, откакто през първата част Идриса Гей бе дал преднина на парижани. Те се изкачиха на първата позиция в група А с актив от четири точки след триумфа над миналогодишния финалист в конкуренцията. 

„ Истина е, че започвах все по-отчаяно да диря първия си гол. Важното нещо беше да победим един страховит тим, един от кандидатите за трофея. Имах единствено един мач тук на „ Парк де Пренс, само че малко по малко се приспособявам и се интегрирам в тима. С течение на времето ще подобряваме и партньорството си с Мбапе и Неймар “, сподели Меси Canal Plus.

Наставникът на ПСЖ Маурисио Почетино призна, че тимът е страдал на моменти, изключително когато Рахийм Стърлинг и Бернардо Силва удариха греди за негативно време през първата част. „ Обикновено не чествам голове, само че този го отпразнувах. Виждал съм го да отбелязва доста пъти преди, когато бях на отсрещната пейка, тъй че един път бях на вярната и можех да ознаменувам попадението му “, показа Почетино, който се изправи против Меси като старши треньор на Еспаньол в предишното.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР