Лионел Меси е взел окончателно решение да не подновява своя

...
Лионел Меси е взел окончателно решение да не подновява своя
Коментари Харесай

Екип: Меси няма да преподпише с ПСЖ

Лионел Меси е взел дефинитивно решение да не възобновява своя контракт с Пари Сен Жермен, твърди френското издание " L`Equipe ".

Аржентинецът не е податлив да преподпише, макар че клубното управление поставя старания да го убеди в противното. Според изданието две благоприятни условия се открояват като най-вероятни за бъдещето на международния първенец след края на актуалната акция. Едната е завръщане в Барселона, а другата е да премине в Интер Маями.
 
Английският „ Mirror “ прибавя още три варианти, които обаче сега не наподобяват толкоз евентуални – Манчестър Сити, Ал Хилал и Нюелс Олд Бойс.

Меси, който сега е на 35 години, подписа контракт с ПСЖ за два сезона. Преди към седмица татко му Хорхе още веднъж бе в Париж за договаряния с управлението на френския отбор, само че още тогава се появиха информации, че двете страни не са стигнали до единодушие.

Подробностите не са известни, само че могат да се гадаят от разнообразни източници, като главният е, че ситуацията в съблекалнята на ПСЖ не се харесва на Меси и той не усеща онази единодушие и апетит за титли.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР