Лионел Меси е свързван със завръщане в Барселона от няколко

...
Лионел Меси е свързван със завръщане в Барселона от няколко
Коментари Харесай

Куман: Странно е да гледаш Меси в ПСЖ

Лионел Меси е свързван със завръщане в Барселона от няколко седмици, откакто вицепрезидентът на клуба Рафа Юсте призна, че каталунците договарят с бащата и сътрудника на играча. След това разобличаване мениджърът Шави, поредност играчи от първия тим и клубни митове са говорили за желанието си Меси още веднъж да носи популярната фланелка. Роналд Куман, който е някогашен състезател и управител на Барселона, също се изрече по нашумялата тематика.

" Той е най-хубавият състезател в света, всеки, който може да го има, ще бъде мощен. Преживях напускането му от първа ръка и това беше доста неприятен ден. Когато видя Лео с друга фланелка, към момента ми е необичайно. не знам каква е обстановката или какво мисли Лео. Аз съм за това Меси да бъде състезател на Барса ", показа Куман

Нидерландският управител тренира Меси за една година в Барселона, като завоюва Купата на Краля с аржентинеца като централна фигура в тима. Въпреки това той видя Меси да напуща през 2021 година и устоя по-малко от шест месеца на поста без звездата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР