Анти-израелските протестиращи в кампуса на университета Рутгерс бяха контрирани от

...
Анти-израелските протестиращи в кампуса на университета Рутгерс бяха контрирани от
Коментари Харесай

Студентите от Rutgers се противопоставят на анти-израелските агитатори в кампуса, като развяват американско знаме и скандират „САЩ! САЩ!`

Анти-израелските протестиращи в кампуса на университета Рутгерс бяха контрирани от огромна група патриотични студенти, развяващи американски байрак и скандиращи „ Съединени американски щати! “ в четвъртък.

Видео от четвъртък следобяд сподели огромно събиране сред двете скандиращи групи в Voorhees Mall в университета в Ню Брънзуик, Ню Джърси.

Докато антиизраелската група крещеше " Свободна, свободна Палестина! " и " От реката до морето Палестина ще бъде свободна! " патриотичната група можеше да бъде чута да скандира неведнъж „ Съединени американски щати! Съединени американски щати! Съединени американски щати! “

На по-късен стадий по време на демонстрацията двама души от антиизраелската група започнаха да инструктират своите протестиращи да се свържат, с цел да образуват кръгла човешка верига пред студентите, скандиращи в интерес на Америка.

Патриотично настроени студенти в университета Рутгерс се опълчват на анти-израелските протестиращи в кампуса, като скандират „ Съединени американски щати! и пеене на националния химн. (FNTV)

Докато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР