Доскоро Пирин бе изцяло собственост на общината, но в края

...
Доскоро Пирин бе изцяло собственост на общината, но в края
Коментари Харесай

След ЦСКА, Гриша Ганчев си избра друг клуб от елита

Доскоро Пирин бе напълно благосъстоятелност на общината, само че в края на предходната седмица бе даден старт на следващо преструктуриране на клуба

Бизнесменът Гриша Ганчев може да се ангажира с издръжката на Пирин. След като се отдръпна от ЦСКА той може да придобие акции в клуба, който от много години насам, като се изключи редки интервали, е във финансова рецесия, оповестява gong.bg.

Доскоро Пирин бе напълно благосъстоятелност на общината, само че в края на предходната седмица бе даден старт на следващо преструктуриране на клуба, като предприемачите Георги Спасов, който е от Благоевград, и столичанинът Милен Стефанов ще получат пакети от по 40% от дяловете на орлетата, а 10% ще останат в ръцете на общината.



Петър Занев, който досега бе шеф на Пирин, ще продължи да бъде водещата фигура в управата, а в управлението ще влезе и различен някогашен състезател на зелено-белите – Станислав Манолев. Интересното е, че Манолев и Занев са работили дълги години в Литекс с Гриша Ганчев и сина му Данаил.

Имат нужните контакти с предприемачите и в случай че те продължат да се занимават с футбол, биха могли да го убедят да поеме под някаква форма част от издръжката на Пирин – даже и да не се водят измежду притежателите. Още повече че съгласно контрактуваното с общината Георги Спасов и Милен Стефанов ще могат да се разделят с акции от своите пакети.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР