Линда - съпругата на Кирил Петков, е изпаднала в депресия

...
Линда - съпругата на Кирил Петков, е изпаднала в депресия
Коментари Харесай

Съсипана от комплекси: Линда се готви за пластична операция в Дубай

Линда - брачната половинка на Кирил Петков, е изпаднала в меланхолия и почнала от ден на ден да се замисля за пластична интервенция, с която да вдигне женско си самочувствия, написа „ Ретро “. Това е видно от интереса й към работата на един от най-прочутите хирурзи в света на естетиката - немският доктор Леонард Ненад Йосипович, чиято клиника е в Дубай. Под неговия скалпел са лягали цяла плеяда международни звезди, милионерски съпрузи и прочие.

Отскоро Линда е станала почитателка на известния измежду международния елит доктор и е последвала персоналните му страница в обществените мрежи откъдето да се осведомява за процедурите и нововъведения, които той предлага. Пластичният гуру всекидневно разгласява резултатите на своите пациенти, откакто са минали  процедурите за цялостна смяна. Макар докторът да е от немски генезис той дава съвещания единствено един път седмично в родината си, а  през останалото време практикува специалността си в Дубай.

Линда изрично е решила да внесе усъвършенствания по външния си тип, изключително откакто плъзнаха клюки че мъжът й има връзка с Лена Бориславова.

Линда не си прави косата у дома като средностатистическата стопанка, а наложително употребява услугите на фризьорите в първокласен столичен салон за хубост. Съпругата на водача на Политическа партия е отявлена почитателка на висшата мода, въпреки да се носи в по-семпли тоалети, които не бият на очи. В персонална си сбирка с чанти обаче тя има модели за по 5 - 6 000 лева, дело на фешън къщи от ранга на givenchy и balenciaga. Вероятно обаче самочувствието на Линда се страда от обстоятелството, че в политиката около мъжа й непрестанно като пчели кръжат млади, амбициозни и напористи хубавици, с които той прекарва повече време, в сравнение с с жена си. След медийните шумотевици към Лена  Бориславова, в този момент към Петков  се върти и друга атрактивна брюнетка - перката му Виктория Абаджиева, която бързо си завоюва прозвището „ новата Лена “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР