Линда - съпругата на бившия премиер Кирил Петков, може да

...
Линда - съпругата на бившия премиер Кирил Петков, може да
Коментари Харесай

Вярно ли? Линда на Кирил Петков става тв звезда, влиза в риалити

Линда - брачната половинка на някогашния министър председател Кирил Петков, може да стане тв звезда. Канадката може да взеле в риалити шоу, тъй като е поканена за новия сезон на " Мастършеф ". Линда Петков обаче няма да готви, а ще е в журито. Новината заяви " Флагман ", като се базира на хора от екипа на продукцията. 

Очаква се новите епизоди на хитовото кулинарно риалити да започват напролет на 2023 година Участниците, които ще се явяват на кастинги, към този момент са определени, само че съставът на тричленното жури към момента не бил изцяло одобрен. Със сигурност е ясно, че занимание готвачите няма да бъдат оценени от Силвена Роу, Андре Токев и Петър Михалчев, които през последните сезони раздаваха престилките.
-->
Сред сигурните имена в новото жури бил Александър Таралежков – готвач с интернационална популярност, живеещ в Англия. В журито ще има и още един мъж, за който също се приказва, че ще пристигна от Англия, като се спряга името на брата на артиста Владимир Карамазов – Иван Александров, който е сладкар от международен сан и подготвя торти даже за английската кралска фамилия.

Най-голяма обаче е интригата коя ще бъде единствената жена, която ще застане в панела с журито. От Би Ти Ви желали да закопаят конкуренцията с рейтинг, като привлекат брачната половинка на някогашния министър председател Кирил Петков. Самата Линда е някогашна участничка в шоуто. Тя бе звезда в шестия сезон на „ Мастършеф “ през 2020 година, когато още на кастингите впечатли журито с безглутенов вид на торта „ Гараш “. Тогава Силвена Роу, почитателка на здравословното хранене и готвене, бе във екстаз от канадката и ѝ даде златна престилка, с която ѝ обезпечи несъмнено място в шоуто. Линда обаче не можа да стигне до финалите и да се пребори за огромната премия, само че набра сериозна известност около шоуто, която осребри добре, отваряйки своя сладкарница за веган десерти в София.

Канадката към този момент има опит като жури. През тази година тя одобри да журира в огромен кулинарен конкурс, който се организира в интернет, и даже снима професионална фотосесия особено поради плана. Тя поддържа и отлични връзки с екипа, който движи „ Мастършеф “ в Би Ти Ви. Именно поради топлите си връзки с тях преди време съумяха да я убедят да бъде посетител в шоуто на Силвена Роу, когато таман бе станала премиерша.

Единственият вид Линда да не се съгласи да бъде част от журито на новия сезон на кулинарното риалити бил да не получи поддръжка от мъжа си за новото начинание.

Канадката не страдала от театрална тресчица, чувствала се уверена пред камера и езиковата преграда нямало да е проблем за тв изявите ѝ. Като некомерсиално лице в тв сектора продуцентите щели да ѝ предложат стабилен, само че по-нисък хонорар от тези, които досегашните шефове в журито прибираха от продукцията.

Като аварийни разновидности за мястото на Линда се обсъждали и други две участнички от „ Мастършеф “, които обаче към този момент са печелили предишни сезони на шоуто, а точно Мария Жекова и Севда Димитрова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР