Лили Гелева, която цяла България вече познава като веганката от

...
Лили Гелева, която цяла България вече познава като веганката от
Коментари Харесай

Лили - веганката от „Черешката” развела бившата жена на Деян Донков с мъжа й

Лили Гелева, която цяла България към този момент познава като „ веганката от „ Черешката на тортата ”, е дамата, развела актрисата Анастасия Ингилизова, научи HotArena.

Бившата половинка на Деян Донков остава самотна майка на второто си дете, когато то е едвам 2-годишно. Причината е точно в сякаш скромната Лили, писа „ Уикенд “.

На Анастасия Ингилизова не ѝ върви с мъжете. Но до момента в който решението за раздялата с бащата на първото си дете Деян Донков преди години взима самата тя, вторият мъж, от който има дете, я изоставя поради надалеч по-младата и стройна веганка Лили. Това е артистът от Народния спектакъл Христо Петков . Хората го познават като психаря от последния сезон на „ Под прикритие ” и Тодор Шумненеца от кинохита „ Възвишение ”. Преди да се роди синът им Константин, той и Ася имат дълга и щастлива връзка. Първи другари са с Деян Донков и Радина Кърджилова и даже се приказва, че двойките се били разбрали да си кумуват взаимно, в случай че един ден решат да се женят.

През 2014 година Ингилизова ражда момченце на Христо. Само две години по-късно излиза наяве, че двамата са се разделили

По подигравка на ориста неприятната вест се разчува тъкмо в деня, в който Радина ражда втория наследник на Деян – 23 юли 2016 година Бебето идва на бял свят по обяд, а вечерта Донков прави премиера на режисьорския си дебют „ В очакване на Годо ”. В залата са и Ася, и Христо. Двамата обаче не се поглеждат нито по време на представлението, нито след него. Ингилизова дружно с Деян, най-близките му другари и родителите на Радина отиват да честват раждането на бебето и представлението, а Петков остава самичък пред театъра.

Още тогава в актьорската колегия стартират да шушукат, че причина за раздялата е невярност на Христо . Дни по-късно той е видян да се целува със едва известна русокоска . Цяла година по-късно излиза наяве коя е тя – младата му колежка Лили Гелева. Говори се, че тази спекулация била голям удар по самочувствието на Анастасия, защото Лили е цели 12 години по-млада от нея . Освен това е и надалеч по-слаба, до момента в който Ингилизова от много време се борела с непотребните си килограми, които все не може да смъкна. 

Самата Лили постоянно е била хубава жена, само че надалеч не е слаба по природа. Стари нейни фотоси потвърждават, че за към 6 години е свалила трайно най-малко петнайсетина кг, с помощта на стоманения си хранителен режим. В „ Черешката ” тя изясни, че от дълго време е „ завършила със захарта ” и, когато ѝ се яде сладко, си прави торти с фурми и ядки. От половин година пък не близва животинска храна. Благодарение на това наподобява слаба като вейка. 

За разлика от нея, Ингилизова е много сочна, само че пък типът ѝ е доста пресен, а по лицето ѝ няма нито една гънка. Говори се, че след раздялата с Христо 43-годишната актриса по този начин и не е намерила нов мъж. За помощ с децата тя разчитала на Деян и Радина, които удряли по едно рамо освен с развъждането на огромния наследник, който е дете на Донков и носи неговото име, то и на неговото братче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР