Lidl започва на избрани нехранителни стоки от бита и домакинството

...
Lidl започва на избрани нехранителни стоки от бита и домакинството
Коментари Харесай

Голяма разпродажба в Lidl: всичко за домакинството и бита на цени от 1 до 10 лв.

Lidl стартира на определени нехранителни артикули от бита и семейството във всички 120 магазина в цялата страна. Селекцията включва многообразие от артикули, които са нужни за всеки дом. Стоките са разграничени в няколко ценови групи от един до 10 лв. и са маркирани със специфичен пъстър ценови стикер, с цел да могат клиентите елементарно да ги откриват в брошурата и в магазините.

Само за 1 лева

В тази категория всички клиенти на веригата могат да открият редица писалищен консумативи като цветни маркери, острилки, лентови коректори и други, а за комфортното и практично подготвяне на всевъзможни вкусни ястия - черпаци, шпатули и огромни лъжици.

Предложения с цена 3 лева

От 6 до 12 ноември всички клиенти на Lidl могат да открият и разнородни домашен аксесоари, маркирани със специфични цветни ценови етикети. Сред тях са качествени съдове за готвене, меки и пухкави хавлии в дребен размер, както и кухненски ножове от неръждаема стомана, подобаващи за рязане и обелване на разнообразни плодове и зеленчуци.

Всичко по 5 лева

В тази ценова категория Lidl предлага комфортни органайзери за разнообразни предмети вкъщи, консумативи за електрически четки, меки холни възглавнички и съдове за подготвяне на вкусни печива. Тези оферти могат да бъдат открити на цена от 5 лева за брой/комплект.

Само за 7 лева

Принадлежности за работа в градината и комфортната раничка за пикник. Това е единствено една дребна част от листата с оферти, които клиентите на веригата могат да открият на специфична цена от 7 лева

Предложения с цена 10 лева

С последната категория от мега разпродажбата през тази седмица Lidl е помислил за децата и за техните родители. Впечатление вършат комфортните и качествени детски дрешки в разнообразни размери, както и изненадите за тях под формата на цветни часовници. В тази категория клиентите могат да открият и разнообразни култивиран и лозарски ножици, с които да придадат бързо и елементарно примерен тип на своя двор.

Наред с дейната ликвидация и преференциалните предложения, всяка седмица Lidl предлага и десетки други артикули с високо качество и преференциална цена, както и разнообразни понижения от 20 до 50% и още специфични отстъпки в приложението Lidl Plus.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР